ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ - ПС ПАЗАРДЖИК ЕАД

 

най-старата строителна компания на територията на Област Пазарджик 

 


 

ЗАВОДСКИ СТРОЕЖИ ПС – ПАЗАРДЖИК  е дружество създадено през 1978г, с  цел извършване на промишлено и гражданско строителство на територията на областта. Разполагала е с над 2500 квалифицирани работници, технически специалисти и мениджър-проекти, както и със собствен център за подготовка и преквалифициране на кадри. Фирмата има богат опит в международна обмяна на кадри. Сред големите обекти, дело на Заводски строежи-ПС  са: изграждането ТЕЦ гр. Пазарджик, Завод за Акумулатори”Елхим –Искра”, Завод за Каучук-“К. Русинав”, Завод за Стоманени Тръби гр. Септември, Канализация на гр. Белово , Комбинат “Марица”, ЗММ “Металик”,  ЗСТ “С.Попов”,  ККВА “Тракия”, както множество жилищни и административни сгради.

През 2001г. е трансформирана чрез приватизация в частно акционерно дружество. Фирмата притежава съвременна производствена база, автоматизиран-високопроизводителен бетонов център, бетоновози, бетон помпи,  многофункционални тежки строителни машини, собствена строително изпитателна лаборатория, както и складове за строителни материали. 

И не на последно място, фирмата разполага с екип от професионалисти в строителството и производството. “Заводски строежи-ПС Пазарджик” EАД е член на Камарата на Строителите в България, като подържа всички групи строежи . 

В края на 2010г. Заводски Строежи - ПС Пазарджик” EАД, внедри успешно стандартите ISO 9001:2008, OHSAS 18001:2007 и ISO 14001:2004 с прекия ангажимент и отговорности на ръководството на дружеството.

 

Обхват на дейност на Дружеството:

 


 

* Производство на различни класове сертифицирани бетонови смеси, варови разтвори и бетонови изделия.
* Строителство на жилищни, административни и промишлени сгради и съоръжения.
* Инфраструктурно и благоустройствено строителство. 
* Инвестиционно проектантска дейност.
* Производство и търговия на строителни материали.
* Покупко-продажба и управление на недвижими имоти.
* Фирмата притежава богат опит в търгове и конкурси.

“Заводски строежи-ПС Пазарджик” EАД се наложи като надежден партньор, изпълняващ до ключ строителни обекти в срок, на територията на Република България. Благодарение на богатия си опит, фирмата се доказа като ефективен, конкурентен и надежден партньор сред нашите клиенти и партньори. Наши клиенти и партньори

Хъс ООД
Топливо АД
Евроинс АД
Изамет ООД
ИНСА ОЙЛ ООД
Теленор България ЕАД
Райфайзенбанк ЕАД
Пътища АД Пазарджик
Юнион ивкони ООД
Холсим АД
Трансстрой Варна АД
Строймонтаж ЕООД
Металика ООД
ДИ ТИ АЙ ООД
ЕИС Строителна Компания ООД
Главболгарстрой холдинг АД
Изотех груп ЕАД
Сигма Строй ООД
Гарси ООД
Артстрой ООД
ВП БРАНДС ИНТЕРНЕШЪНЪЛ АД
Златна Панега АД
Елхим Искра АД
Асарел Медет АД
Крез България ЕООД
Биовет Пещера АД
Костал България ЕООД
Медина Мед ООД
Металснаб България АД
Дуропак Тракия АД